,,


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Tuesday, 31 May 2011

aswedfgyhxc

Assalamualaikum ,

amende punyee tajokk ntah tuh . =="
herr , lantak la tajok pe pon .
ryni da msok due ary aku tak makan XD
pehh bolehh diet doe !
==" huhhhhh ,
ape sbenanye tujuan tulih menulih nie .?
takde pape , saje tgh boring yangg amat nie ! :'(
belogg aku pon tengok la ..?
tak terurus !
macam tuan die =.="
da tak terurus , hehhhh .

da la , takdek mud ,
ha aku demam ryni weyh !

cam tak caye kodd ,.. huhu ,
takley tdoq malam tadi :(
seb baek mak temankann . huuuuu ~
petaang nie daddy nak ajak p klinik ~
maleh ase =="
herrrr , taknak la !
nak demam je ...

t baru la orang care kat kite , hhaha
ngade ngade punyer budakk !
ttetibe je demam , =.=
huhu , ttibe semalam kate ase nak demam ,
tengok ryni da demam XD

huuuhhh , da la ... penat gileer nie !
nak pengsan rase =="

k bye , assalam <3

Sunday, 22 May 2011

Pelancaran MSSM , Ipoh :D (part 1 )

Assalamualaikum :)
haaa , mesti ramai yang dah tau sal pelancaran MSSM kat stadium Ipoh tu an ..?
hoho . ari jumaat rytu .. 20 arybulan ... 
mule-mule dapatt taw yang aku kene pegi , pehh !
malas giler ! tak taw la nape ,...
but ktorang imagine kalau join mesti boring !
haha , tapi pegi la jugakk , geng pon da ckop :)P
then sampai la ary jumaatt tuh , pegi arr naek 2 buah bas ..

ramayy la tu an ..? hoho ...
then 1st destination pegi masjid negeri .. ye la , orang laki nak semayang jumaat ...
smentare depe smyang , kami-kami yang kaum hawa nie pegi melantak dulu :D
kat kedai makan blakang masjid .. ramai gila ! haha dah ler ramai , tempat pon tak bape nak bes sgt .,,
byk burung lak tu ! hahaha ,, tah pape ...
lepas makan ue , kami p la masjid nak semayang ...
lege la skit bile masok tempak aircond :P
pas semayang sume , naek bas p Green Town Mall :D
ingat nak ler shoping , tapi cekgu bagi mase bape minit je , ktorang sampai dalam kol 4 : 25pm

pastu cekgu soh msok koi 5 , kejap la tu an ..? haha
tapi an .. kitorang taknak shoppinng ! tujuan kitorang juz nak jumpe akak cun ! :D haha
kenai akak cun ? haha ade lahh , kitorang knai kat FB , da lame2 kenai tu jadi rapat gilaa lahh ! :D
pastu banyak la kisah2 antara kittorang ngan die ..... hehe , n then ktorang harap sesangat dapat jumpe die 
bap die nak datang besout ! tapiii disebabkan masalah yg tak dapat dielakkan tak jadik :'(
takpe laaa , ktorang kate tggu je la .. huhu ... kbetulan ktorangg nak g ipoh rytu ! set la ngn die nak jumpe !
seb baek la akak iena nie sporting ! ahhhaha lupe nak gtaw ,! iena name die .. hehe

then ktorang ckp nak jumpe die time p GM .. die pon kate tempat tu dekat gile ngn umah die , 
lagi arr kitorang xcited gilaa ! haha ~
da sampai ue ktorang mesej la die .
tunggu punye tunggu .....
ade sorang awex cun nie naek tangge sambil buat peace !
alahaiii !!!! nak menjerit ktorang time tu ! macam jumpe artis !
mane tak nye , selalu chat kt fb je skg ? face to face doe !!!!
hepi gilaaa ! :D then jalan-2 la ngan die kat dalam mall tu ...
tak ingt beli ape dah , sembang ngan die je ! haha
pastu sempat g begambo .. ade request laaa :D haha ~
pastu dah dekat koi 5 , ktorang pon nak p la naek bas ... :(
ktorang ajak la die p stadium sekali , tapi die cam tak bape sure bole p ke ta .. :(

sedih gilaa ! :( ye la ,, kejap je dapat lepak ... tak puas tahu ! :'(
tapi nak buat cner ,,, huhu die siap anta ktorang kat bas lagi :)
hehe , bile nak p naek bas tu ,, salam-salam la die ..
serius aku kate nak nangis .. huuuu :(
da salam-salam , pelok-pelok sume ,, hehe .. naek la bas ....
then ktorang siap-siap nak p stadium ... 
eh3 , korang bace post Pelancaran MSSM , Ipoh yang ( part 2 ) punyer boleh ..?
haha panjang lak ,, nanti tak syok bace pepanjang :D
tawtaw ?
oke babai Assalam ^^
two of us :) <3
  
nie time kat Green Town Mall 
    
love u kak iena !

Pelancaran MSSM , Ipoh :D (part 2 )

haha Assalamualaikum :)
masok part 2 lak ! :D panjang kott !
kat stadium pon ak tak cite g !
okeoke pas jumpa akak peace kat GM tue kami p stadium ..
sampai dalam koi 5 .. arghhhhhh , penat beb  ! :P
penat-penat pon , excited ++ hepi ! haha ~
baru koi 5 da ramai student2 yang datang ..
setiap skola ade wakil2 pelajar die ...
pastu p la naek kat tingkat atas skali ,,,
perasmian koi 8 kodd , ktorang sampai koi 5 ,,
lame g kene tggu! pastu fon lynn bunyik ! haha ~

akak peace msj ! die kate nak datang ! :D
wahhh3 ,,,, bebunge-bunge ati ! hehe ...
tunggu la ....  then die kate da sampai , tapi ktorang takot die tak dapat carik ktorang .. hoho .. 
tapi akhirnye dapat gak ... takde lar boring sgt ad die ! :D ley sembang2 ... hoho ...
pastu die kate nak balek koi 7 ,,, ktorang yg sekali lagy berat aty niey teman la plak die balek ..
teman turun bawah je ... huhux ,,, lagipon takot la nak soh die stay lelame ,,
karang da senje isaw lak die nak balek sesorang ...
sooo tepakse la lepaskan die .. hehe cam ape ntah ..
then .. hey ! aku cite malam tros ar taw ! haha ~
da perasmian start koi 8 lebih ase , denga lar ucapan n sume-sume la ...
then ade perarakan masok kontijen2 dari setiap negeri ..

menjerit punyer nak rak budak2 jantan sekola aku nie time kontijen perak kuar ..
haha , tak bole blahh , aku pon join la sekaki .. tapi jerit2 sopan je la ,,, haha ~
pastu kan ,, tetibe je lampu kat stadium tu tepadam ! ingt an blackout tadi =="
rupe-rupe nye dpe gelapkan stadium bap nak nyalekan tanglung 1 Malaysia !
sumpah weyy ! cantek gile !!!!
aku tak pegang tanglung time tu .... hoho ...
dpe2 yang laen esp lelaki niey .. yaallah , menjerit cam orang takde akal !
hahahah nak tegelak aku ! terok giler ! cam ape je ...
dah gelap2 tu  , tak sangke lak ade bunge api !
ingat mule-mule cam boring ... tapi bunge api die gile panjang !
syok habeh !

adoiii , lagi la budak-budak laki nie excited , sampai kawan-kawan aku pon menjerit same !
tah pape btoi ! haha :D
da abeh sume-sume tu baru la aman siket .. hehe ...
then nak dekat koi 11 tu kami pon p la balek bas ... :)
penat gilaa jalan ! sorang-sorang lak tu ! huh !
nak tekoyak kasot aku !
then a naek bas ,, our last destination ...
p R&& R Tapah , nak semayang , makan sume ...
tapi an ... malam tu aku bengang gilaa ! huh !

nak taw sal ape ...? takyah la kot ...
menyakitkan aty je ! lantak la !
tak kuase nak cite sal orang-orang tuh !
opzzzz , huh ...
then kitorang sampai dalam koi 2 ... penat beb ..
balek tros tido , besok bangun lambat ! haha ~
oke lahh , takat sini je la ,..
lenguh kott jari !
Assalam ^^
sumpah cantek ! :D
kontijen Perak :D

lawa gile tyme pasang taglung nie :D

snap lagi .. haha
suasane kat stadium :D

Teka - teki mati ...

Assalamualaikum :) 
tengok tajok atas tuh .? haha
teka teki mati aku nak bagi kat korang arini ,..
jawab , jangan tak jawab ! :D 
oke oke , kite mulekann :)
cer try jwab teka teki yang bunyi die ceni :

   " Orang yang membuatnye tidak mahu memakai . Orang yang membelinye pon tidak mahu memakai . 
Aneh nyer , orang yang pakai tu pon tak sedar yang die tengah memakai bende tu . Apakah bende tu ..?

haaaa ape jawapan nyer ? :D

yaaa ! KAIN KAFAN ! 
hehe kenapee ..?
ye la ramai orang hnye nak jadik "pembuat" atau "pembelinya" ( walaupun tak semua yang berkesempatan
berbuat begitu ).. Ironinye , semue yang pasti "berkesempatann" menjadik "pemakainya" seolah olah tidak ingin memakainyer . paham ...? :)

betol lah kate Imam Ghazali ," Aku hairan melihat orang ketawa padahal mungkin kain kafannye sedang
disediakann ...."

abeh suda teka teki yang penuh makne tersurat :)
renung- renung kan & selamat beramal :D
Assalam ^^
renung-renungkan :)

Tuesday, 17 May 2011

Kemanisan Iman :)

Assalamualaikum :)
post kali nie pon adalah bertujuan untuk berkongsi ilmu XD , rajin-rajin kan la bace taw :)


Para ulama tasawuf menyatakan seseorang yang ingin merasai kemanisan iman hendaklah berusaha
mengingatkan dua perkara dan melupakan dua perkara :)


Ape yang kene ingat , ape yang kene lupe ..? aiseyy tak abeh tulih lagi . Bace nie ha :

INGAT LAH 2 PERKARA

1) Kebaikan orang kepade kite .
 > Kebaikan orang kpd kte hendaklah selalu diingat . Orang yang pernah menolong kita dengan nasihat ,wang ringgit , tenaga dan sebagainye perlu diingat . 
Jika boleh , dibalas dengan budi yang setimpal atau lebih .Ini akan menyebabkan kita mudah menjadi orang yang pemaaf kerana merasakan kebaikan orang lain melebihi kesalahannya .
Lebih-lebih lagi nikmat Allah kepada kita perlu disyukuri , perlu selalu diingat dan disebut-sebut sebagai tanda kesyukuran dengan lidah dan hati . 
Firman Allah s.w.t yang bermaksud "Dan terhadap Tuhanmu , maka hendaklah kamu menyebut-nyebutnya ( sebagai tanda bersyukur ). " ( Surah al-Duha 93 : 11 )

2) Kesalahan kita kepda orang ,
> Hendaklah sentiasa ingat kesalahan kita kepda orang lain agar terdorong kita meminta maaf . Inilah yang akan membuahkan kasih sayang sesama manusia kerana Allah . 
Berazamlah untuk tidak mengulangi kesalahan seperti itu lagi . 
Lebih perlu kita mengingati dosa-dosa dan kederhakaan kita kepda Allah . 
Ini akan menimbulkan rasa insaf , takut , menyesal yang akhirnya mendorong kita bertaubat kepadaNya . Ingat lah bahawa dosa yang menyebabkan kita menangis daripada kebaikan yang menimbulkan rasa takbur .

Haaaa , jadik yang kat atas nie yang kite perlu selalu ingat . tawtawtaw ? :)
nie nak cite 2 perkara yang kite kene lupe , bace ! :)

LUPAKAN 2 PERKARA .

1) Kebaikan kita kepada orang .
> Jangan sesekali mengungkit jasa dan kebaikan kita kepada orang lain .
 Hakikatnya kita hanya menjadi wasilah kepada nikmat Allah yang hendak diberikan Nya kepada manusia lain . Sikap mengenang dan mengungkit kebaikan diri ini akan membatalkan amal . 
Jadi , apabila kita membuat kebaikan kepada orang lain , cuba rasakan seolah-olah kita tidak pernah berbuat baik kepadanya . Lebih-lebih lagi perkara yang perlu kita lupakan adalah segala amal ibadah yang telah kita lakukan kepada Allah . 
Perbuatan mengingat ibadah yang telah  dikerjakan hanya akan mencalarkan keikhlasan . Sedangkan segala nya dilakukan atas hidayah Allah jua . Oleh sebab itu , setelah beramal rasakan seolah olah kita tidak beramal . 
Dengan itu kita akan selamat daripada rasa ujub , sum'ah  riyak atau bangga diri .


2) Kejahatan orang terhadap kita .
> Aggaplah seolah olah tidak ada sesiapa yang bersalah dengan kita . 
Ini akan membantu kita mengawal rasa marah dan dendam . 
Kita hanya hamba Allah , bukan tuan lebih-lebih lagi Tuhan dalam kehdupan ini . Jadi apabila hamba Allah yang lain melakukan kesalahan kepada kita aggaplah kita layak untuk disakiti kerana kita hanya hamba Allah . Lebih-lebih lag yang perlu kita lupakan adalah segala kesusahan , ujian , musibah atau malapetaka yang Allah timpakan . 
Sedarlah bahawa kesakitan , kematian kerugian kemalangan kegagalan dan malapetaka alam seperti gempa bumi , banjir , kemarau ribut taufan wabak penyakit , kemelesetan ekonomi dan sebagainya hanya mehnah daripada Allah untuk " memujuk " manusia kembali kepadaNYA .


** Haaaa, da bace ..? huhu .. sayang nyer , dalam kehidupan knie kite selalu buat perkara sonsang .
Ape yang kite kene ingt kte lupe , ape yang perlu kite lupe kite ingat . an ..?
soo akibat nyer ,,, kite tak dapat nak rase kemanisan beriman ... eicecehhh . hehe .
haaa jadikk , dengan ilmu yang dah ustazah kongsikan niey .. ( ustazah ..? haha , insyaALLAH :P ) kite semua dapat la mnilai diri sendirik niey .. oke lahh , takat niey je .
renung-renungkan , dan selamat beramal :)
Assalam ^^


Nilai iman anda pade tahap mane :)

Monday, 16 May 2011

Banyakkan berdoa :)

Assalamualaikum :)

Rasulullah s.a.w bersabda yang bermaksud : "Doa adalah senjata bagi orang Mukmin , tiang bagi agama
dan cahaya langit dan bumi . " (Riwayat al-Hakim dan Ibn Abi al-Dunya )

ehem ehem , nak bagitau siket adab-adab time berdoa nie . hehe .

> Berdoa dalam keadaan berwuduk serta bersih daripada sebarang kekotoran , hadas & najis :)
> Mulai doa dengan membaca bismillah dan ucapan memuji-muji Allah serta  berselawat ke atas
   Rasulullah s.a.w :)
> Duduk dan menghadap ke arah kiblat :)
> Memohon ampun dengan merendahkan diri di atas dosa dan kesilapan yang telah dilakukan :)
> Berdoa dengan bersungguh-sungguh serta memahami isi dan maksud doa , bukannya
   semata-mata membaca doa :)
> Berdoa dengan penuh khusuk , tawaduk dan merendahkan suara :)
> Mendahulukan doa dan permintaan untuk diri sendiri terlebih dahulu sebelum berdoa
   untuk orang lain :)
> Mengulangi bacaan doa sebanyak 3 kali bagi sesuatu hajat yang lebih berat atau yang lebih
   diutamakan :)
> Meghindari diri daripada sesuatu yang ditegah dan dilarang oleh agama sama ada pada
  makanan , minuman , pakaian atau pekerjaan :)
> Berdoa untuk kaum Muslimin dan Muslimat secara keseluruhan untuk kesejahteraan mereka
   tidak kira yang masih hidup ataupun yang telah meninggal dunia :)

** hehe aku tau la korang ramai da tau adab-adab berdoa kan ..? tapi takpe la ..
i just nak kongsi ilmu je .. huhu nie kire aku rajin la nak copy paste dari buku ! XD

soo tuntas nye , kite sebagai manusie banyak sgt kelemahan & kekurangan , jadik ..
pade siape kite ngadu ..? ALLAH :) banyak- banyak kan la berdoa dan beribadah ye :)

S E K I A N :D


Assalam ^^
Jadikan berdoa sebagai amalan XD

Sunday, 15 May 2011

Sumpah rinduu ! :)P

Assalammualaikum :) 
hehe
hehehe
hehehehe
apesal tetibe gelak sensorang nieyh ..?
mane ade gelak lahh :)
aku sengih je . :D
hoho baek ~ baek ~ baek ~
berbalik pade tajuk :)
rindu same siape ..?
ce teke , ce teke ~
eheheee same die lahh :)
'die' ..?
heerrrr =="
my syg lahh ! :)P
arini sehari tahuu tak mesej die !
rinduu kuds ! :)
sebab pe ..? kehabisan kredit lahh , ahhha ~ 
takpe-takpe , i'm waiting for you ~
hehe , t dah topapp tu jangan lupe mesej lak -,-
baekk lahh ! takat niey je larat nulih .
IMYSM darl ! <3
Assalam ^^
I miss you ! <3

kene sound =="

Assalamualaikum =="
korang nak tahu takk ..? [ a y a t s k e m a -,- ]
tadi aku kene marah ! =="
ngan sape ..?
ngan mak aku lahh !
herrr seram3 ...
[ cam tak biase pulak kan . hihi ]
nak tao sebab ape ..?
sebab tak sembahyang bejemaah ngan die n asyik onl9 ! =="
huhu takpe-takpe . ini aku tak boleh membantah .
sebab memang salah aku . hehe ;]]
padan muke fieza !
memang kene sound kaw-kaw punyer !
nak cakap sket sal mak aku nieyh .
beliaw kan kalau marah .....,
> lame ! [ sejam due baru abeh , hehe ]
> suke sindir aku =="
> suke ungkit-ungkit balek salah aku yang lame =="
> suke bandingkan kebaikan adek baradek yang laen dengan keburukan aku =="
> suke marah 1 jam tu bende yang same aje [ beliaw ulang-ulang gi bende yang da ckp ==" ]
 ** but aku tak kesah . hehe sebab da biase kene . haha ~
mak korangg camne pulakk ye ..? :)P
kalau jadik anak Datin Sri Rabunah nieyh kan kawan-kawan .. kne tahan telinge !
tahan caner tuhh ...? hhehe hanye anak-anak beliaw je yang taw :)
tengokk ..? lepas kene marah bap asyik mengadap netbuk pon sekarang niey sempat gi aku tulih kat blog !
haha ~ terok toi !
baek ~ baek ~ baek ~
mak , mak , mak ... saye mintak maaf ! :(
jangan la marah lagi :(
okeee lah . takmao lame-lame , nanti kene marah lagi :(
Assalam ^^
saye sayang mak :)
p/s --> gambar skola rendah . haha XD



Saturday, 14 May 2011

ehemm ehemm ! hihi :)

ape ehem ehem ..?
hihi ASSALAMUALAIKUM ! :)
walaupon fikiran still tak hepi pikir sal semalam.
arini aku nak hepi sehari ! hehe
kenape2 ..?
sebokk je . HAHA ~
baek-baek , arini kannnnnnn , segan la ! hehe
14 MAY 2011 !
   * [ Da 2 bulan aku dengan die bersamee ;] *
hehe , ade sesape jeles ke .. ? HAHA ~ takde-takde :)P
alhamdulillah , hoho ~ 
da 2 bulan ..? tapi rase cam baru semalam jea kenai .
HAHA ~ ngade-ngade la hang fieza :)P
pape pon kann , ILOVEYOU SAYANG !
betoi ! tak tipu ! :)P
hope our relationship bole kekal :)
insyaALLAH :)
oke lahh , tak mao cakap pepanjang :)
byebye <3
Assalam ^^
hehe , kami peminat setie spongebob ! XD


insyaALLAH :) <3

:'( :'( :'( :'(

ASSALAMUALAIKUM.
semalam baru je abes paper math 1 ngan 2 . 
soo , korang tau cane .?
H A N C U S !
bagi aku .. S U S A H ! 
banyak soalan yang aku takley jwab :'( :'(
kertas 1 oke lagi bole gune kalkulator.
masok yang due ,? hemmm .
fail ..? berkemungkinan !
ya ALLAH , jangann la.. :'( :'(
menangis aku time jawab tu .
bagi orang laen ye la senang .
but aku . hanye Tuhan yang tau .
serius aku tak bole jawab !
ya ALLAH :'( :'( :'( :'(
berila aku kejayaan :'(
hope tak gagal jea la .. :'(
sampai sekarang asyik fikir sal paper tu je !
bengkak da mate nie dok nanges !
takot fail !
hmm , takpe la , usaha lagi :'(
takpe la , Assalam .

Thursday, 12 May 2011

Sayangg makk ! ! ! :D



ASSALAMMUALAIKUM :)
hehe , bukann arini jea sayang mak , sampai bebile ! :D
kasih ibuu membawa ke syurga :) ekkeke :)P
betoii la ! huhu .
haaaa arini kann , befdayy mummy i yangg tersayangg tau ! :)
hehe , okeoke . Datin Sri Rabunah Bt Haji Asmawi , anakanda mu ini nak mengucapkan
SELAMATT HARI LAHIR yangg ke 24 TAHUN ! ! ! ! :D
bertambah mude mummy saye :) hehe
semoge mak dpanjangg kan umor dan dimurahkan rezeki !
semoge datin dan suami berbahggia selalu ! huehue :)P
dannn , semoge ape yangg mak buadd sentiase diberkati NYA , insyaALLAH :)
terime kasih mak ! :D nak adiahh yea mummy ..? mintakk kat daddy :)P
ahhhhaha ~ sudoh3 ,, lastly SAYANGG KAT MAK ! :)
Assalam ^^


saye sayangg mak ! :)

Esok :(

ASSALAMUALAIKUM , ~
sttp je lahh ea , bak kate kak areare straight to the point :)P
esokk..? ade ape dengan esokk ..? 
haaaa , hari yangg paling aku takot , esok da datang da ,..
bukann takot ari jumaat !
tapi an esok .... hmmm =(
paper M A T H E M A T I C S !
ergggh , mesti pelik amende yang nak takot nyer ngan mathematics tu an ..?
biase laa , korangg-korangg an terer mathematics .. an ..?
aku niey ...? huh ! toksah cakap lah !
kalau aku terer takde dok nak seram-seram gini !
memangg tak minat la kire-kire niyh !
hummm :( hope esokk dapat buadd yang terbaek , sehabiss baek ! :D
nak study ! XD
insyaALLAH aku akan buadd yang terbaek :)
doa-doa kan la saye yerr :)
tapi start ary pekse gi dok pk sal niy je .
pk bole jwab ke tak . takpe-takpe , buatt je besokk tau fieza !
buktikann kat cekgu ! wahhh semangat nampak . huhux .
dah3 ! nak study nie :)
ingat taw ! doakan :)
Assalam ^^
insyaALLAH bolehh ! :D

Monday, 9 May 2011

Hadapi dengan ketabahan :(

humm , ASSALAMUALAIKUM .
eh , aku pon tak tau nak tulis ape dah ni . 
tapi kan ..
tajuk tu macam sedih je bunyik nyer walaupun tengok tulisan je XD
alahai , serius aku pon tak tau kenape . humm . 
tapi , errr , aku rase aku tau sebab nyer . cume saje buat2 tak tau XD
huuuuuhhh [ tarik nafas panjang ni -.- ]
lepas aku bace mende tu , hmm ak .. ak .. erhh takpayah la cite ye :)
eh mende ni fieza , bace ape ..? ko nak cite ape..?
aiseyy , kome nengok la..? da mereng a.k.a sawann da aku ni.
okeoke , [hadapi dengan ketabahan] ..
bile da susah baru kite2 nak cari ALLAH kan ..?
kankan..? cakap YA !
jangan sesekali korang nafikan bende tu !
same la jugak macam aku :) bile time senang , senang2 je lupe kan .?
itulah M A N U S I A ~
n aku sebena nye tak tau mereke2 nie ingat ALLAH ke tak .
sudah la kawan . opppzzz kawan ke ..? ya ! takpayah la gune kawan .
gune saudara :) lagi manis , saudara sesame islam :)
>sudah la saudare , buang la sikap PHD andaa .
ALLAH membenci same skali !
tolong laaa , ingat ALLAH , Dia tak balas kat dunie , akhirat ade .
tu yangg aku sabar je , hangg nak kate ape , kate la , hangg nak bt ape kat aku , hang buat la , aku doa je tiap2 sry bagi ALLAH bukak pintu aty angg ~

pape pon kan saudara , aku nak mohon ampun dan maaf kat hang .
atas segala2 nye , walaupun aku rase aku takda buat pape pon kat hg .
ak tak kacau hang , hg jangan kacau aku yeer :)
ketahui lah , aku ni bukan jenis pendendam , sunggoh !
ape yangg orang buat kat aku , aku geram time tu jugak , pastu aku lupe .
aku saba je .
jangan berdendam la saudara yerr :)


> habes suda isi hati aku <


hampe sume mesti tak paham an ..? cite bebelit2 an ...?
hehe , takpe bia aku sorang je yang pham okeyh ..?
korang bace je , alaaaaa tapi jangan la boring pulak , :(
tawtaw :)

oke lahh , las....
ak credit kan kat saudara tuh ! :D
jangan nak dengki ! :D
tawtaw ? buang la PHD hangg ! tak begune lansung !
aku tak mara la saudara , aku sayangg gy kat hangg walaupon aku tak kenai hang :D
aku taknak la hg buat dose kering je . tawtaw ? caring kan aku ? :D


dah la , aku pulak yang boring nulih pasai hang ! :P
ingattt yeerrrrr pesanan aku tadi !!!!!

buang PHD ingat ALLAH ! :D

PHD > perasaan hasad dengki XD [kot hampe tak tau , hihi]

Friday, 6 May 2011

Exam week :(

huuuu ~ Assalamualaikum :) pekabo ..? :)
kali niy saye mao cite sal satu topik , sape twu ape dye ..? ce teke , ce teke :)
sape pandayy die boleh bace tajuk post niy .. da teterang lgy besuluh .. hihi ..
sal EXAM la sayangg :P
minggu niy minggu exam ,
sooooo , xley la nak online2 selalu ..
seminggu kodd pekse ! start jumaat 6.5.11 sampayy jumaat minggu depan asenye .. hehe :)
kene buat yang betol2 n de best punye .. lagy2 an , mid year test niyh .. huhu ..
9A ? ? insyaALLAH ! :D
anda , anda dan anda doakan laa kejayaan saye :)
sbenanye takot jugakk niyh nak exam ..
yela .. ckgu2 sume da tetap kann target yangg kitorangg kene dapat kan , huhux ...
errrrr , ak niy pown .. ermm tak taw la nak kate ape , makin terok ke , bagus ke ,
or bese2 je . but pekse yang rytu ,mmg ak
merosot sunggoh ! :(
ramayy dah kawan2 aku yang diorang punye results dulu okeoke je da potong aku ! :'(
menangiss tak belagu ..!!!
exam kali niy , insyaallah buat yang terbaik ! :)
jangann pk pape dah ! exam je taw fieza ! errr , cinte2 pown lupekan seminggu ! hehe :)
EXAM , EXAM , EXAM , EXAM , EXAM , EXAM ! !
 haaaa , ini shaje yerr yangg perlu difikirkan :)
> facebook
> blog 
> cinte
> tengok tb 
> other -.-
ahhhhhaha  tak tawu pe dahh , hehe , tapi yangg aku list tu memang kene tinggalkan smentare :)
haaaa , niy dok nulih panjang2 niyh , study lom ! hehe , oke lahh  stakat niy je , doakann saye :)
chow ! Assalam ^^

doakan saye :)