,,


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Saturday, 30 July 2011

huargggghhh ~~

elo ~ elo ~
wazaaaappp ~ wazaaapp ~
haha ~ haha ~
bengong ~
ape pasal tah mlm nie ~
boring semacam je ~
ehh sat ~
nak bagy salam ~
ASSALAMUALAIKUM W.B T !
lupe kejap ~
hesshhh , boringgg koddd mlm nie ~ h0h0
huarrggghhh ~
nak buat pe ntah ~
ingat nak bt homework ~
nak study ~
tapi harap letak buku betimbon2 kat sblah je ~
bukan nye tak ~
adesss -,-
akhirnye menghabeskan mase ngn onl9 je ~
=="
itupon facebook skg da boring yangg amat ! ~
aku nak bt pe je ~
like status org byk2 ~
pdan muke dpe ~
kne bukan notification tu byk kali ~
haha ~
tu nme nye tkdek kje ~
chat pon ~
nak chat sape je ~
harap kan chat LYNN tu je la ~
itupon due2 mngarot je ~
haha ~
nak tg0k cerekarama ~
maleh plak ~
kalo tg0k dr mule2 syok la ~
nak tg0k tgh2 nie gerenti tak paham ~
nak msj die ? ~
huaahhhh ~
rinduuuu ~~~~
tapi takpe lahh ~
mlm niy je rehat skjap tak msj ~
haha ~
tapi bp tu kot faktor ak boring yang amat mlm nie ~
hihi ~
dahh ~
otak da nak merengg nie ~
haha ~
nak tdo ~
tapi sumpahh ! tak ngantok gy =="
[tg tady tdo dr kol 2 smpi 5 kodd =="
bjage la alamatnye ~
haesshhh
dahh ~
k choww !~
Assalam ^^

Monday, 18 July 2011

Kisah Hati :')

Hoihoi ! Assalamualaikum ;)

Nak nyanyi kejap . kome kome diam kejap taw :)


Hatiku hatimu
Menjadi satu cinta
Ku rasa hadirmu
Menyempurnakan aku
Tapi cinta bukan milik kita
Semua harus berakhir
Cinta kau dan aku
Takkan mungkin bersatu
Untuk saat ini di dunia ini
Mungkin kita bersama
Nanti di atas sana
Biar ku setia menjaga cintamu
Selamanya
Tapi cinta bukan milik kita
Semua harus berakhir
Cinta kau dan aku
Takkan mungkin bersatu
Untuk saat ini… di dunia ini
Mungkin kita bersama
Nanti di atas sana
Biar ku setia menjaga cintamu
Cinta kau dan aku
Takkan mungkin bersatu
Untuk saat ini di dunia ini
Biar ku setia menjaga cintamu
Selamanya
Dah nyanyi dah ! :D haha . Kome kome tau tak lagu atas tuh ? elehh . opkoz tau an , lau bab2 lagu nie , artis2 nie . KONFEM tau kan ! :D haha tapi tapi tapi ... bagy yang tak tau , lirik atas nieh , lagu KISAH HATI yang ost cite ape tu ? Stanza cinte ae ? yeke ? ehhh yela kott . haha sewel ~ haaa lagu tu laaa ... huhu ,,, saje je nak post ... Takde maksod pape pon nak post lagu nie :P bp tgh bosan... haha ,.. BOSAN ? gileee arhh , keje skolah belambak kate bosan ? haessshhhhh ! ==" dahh dahh , maken lame aku tuliss maken mengarot jadik ! :DD 
Nak click PUBLISH POST da ehh nie ..? tawtaw ? haha . dahh dahh . byebye <3

Assalam ^^

p/s ---> I LOVE HIM <3

Sunday, 17 July 2011

hoh ??? sudahhhhhh :'(

Malam niey an .... tetibe je ujan turun :'(






sebab : tak diketahui =.="






suspek : identiti dirahsiakan =.="




nak buat bende sume jadik maleh ... =.=




yang pasty nye , mmg skg aku nga hujan :'( pham ? huh , lantak la pham ke tak ...



miss you =(


p/s --> *mane die .. :'(
           * miss him soo much :'(




Tuesday, 5 July 2011

Arrggghhhhh ! =.=

Adessss -,-

Keje kusus , ooooo keje kusus ...........

Bile mao siap niehh ................

=.=

Tu la kau fieza ..............................

Bertangguh agy .............

Kalau betangguh , sampai bile la nak siap ...........

HA ! cakap pandai .!

Grrrrrrrr =="

Dahhhhhhhh !

Skarang jugak siapkan ...........................................

Babai <3

Assalam .....................................

Monday, 4 July 2011

Hehehe :D

Heyyy ! Assalamualaikum ! :D

Aii , tetibe epy semacam niehh . haha .haha fieza gilaaaa :D haha biaqqq la ! :)P




Nak cakapp niehh ! mehh la sinii sikett ! XD

I LOVE YOU
I LOVE YOU
I LOVE YOU
I LOVE YOU 
I LOVE YOU
I LOVE YOU


I LOVE YOU 
I LOVE YOU 
I LOVE YOU 
I LOVE YOU 
I LOVE YOU
I LOVE YOU

I LOVE YOU 
I LOVE YOU 
I LOVE YOU 
I LOVE YOU 
I LOVE YOU
I LOVE YOU

I LOVE YOU 
I LOVE YOU 
I LOVE YOU 
I LOVE YOU 
I LOVE YOU
I LOVE YOU

I LOVE YOU 
I LOVE YOU 
I LOVE YOU 
I LOVE YOU 
I LOVE YOU
I LOVE YOU


agaga :) tengok ? see ? lihat ? nampak ? Banyakk takk ?? wehhheeee nie baru siket nieh . AHAHAH , malas nak copy paste XD ,

ILOVEYOU nie untuk sape ae ..... ehehhhe , sape2 je lahh ! Untukk semue orangg !

Sayangg pade ALLAH , mak bapak saye , kakak abang saye , anak2 sdare , atok2 nenek2 saye , pakcik2 makcik2 saye , sedare2 saye , BUAH HATY SAYE ASRAFF ! [ opzz , sory tetekan caplocks pulakk kat name awk ^^ hehe ] cikguu2 saye kat tadika , pra , sekolahh rendahh , sekolahh menengah , kat makcik2 pakcik2 cleaner , kat makcik2 kantin , kat pakcik2 guard [ eeuuuiiwww , haha ] , kat kawan2 kelas saye [ lynn , ct , imahh , sadiqah , wani , miena , ecah , yan , wana , lela , zul , jaa , shah , along , azwan , shafik , wan zab , zulkifli , arul , nor andd sume2 lahh ^^ ] kat kawan2 facebook saye , kat follower2 saye , and blablabla ~~~ HAHA

Tettttt ! stop kejap ! ape motiff aku nulihh LOVE bebagaii nie ? haha ntahh laaaa , adessss -.-"
Memang sahh , gilaaa a.k.a mereng .. Elehh , 10 mnit je ponn aku jdy tak bape betoii , ekekke :) Skng da okee ... HAHA , adesss -,- makin lame aku nulihh makin tak tentu arahh jadikk nye , Baek , baek ~
LOVE YOUU ALL ! ^_^

Assalam ^^


taraaaaaa ! :D iloveyou ! haha gilaa ! :P

Friday, 1 July 2011

New look ! :D

Assalamualaikum awakk awakk ! :D ekeke :) buadd pe tuhh ,,? shat ..? huuuu ~ tetibe baek lakk , ehehe ...

Haaaa , cube kome tengok ..? ade perubahan tak kat blogg hodoh aku nie ?? ade kan ?? ade kann ??
h0h0 ~ mesti laa ade ,, eheheh .... betambah burok ye tak ?? HAHA , werkkkkk :p tak kesah la nak cakap pe pon , ini belogg saya yangg punyaa ~!!! wahaaahahahaha :D

Takde la , sesaje je tuka , b4 nie an , aku amek bground yg cam semak2 je , so skg , i decide nak amek bground yangg kat memang ade kat belogg nie je .. eheheh :) okee laa an , HAHA , malass nak decorate lahh :) Aku bukann nye terer dlm bab2 menCOMEYkan belogg nie . huhuuhu ~~

Justt , simple je an ?? jadikk la . h0h0 :p janjy aku sukee , hehee :)
Hah , malam nie tkde cte sgt pon , h0h0 cume mlm nie kple ini manyak pening woooo =.=
sakeddd glerrr ! >,< petangg tady pon gy kuar , gy skolah .. eheheh , budakk rajenn la katekan . ehex :P
HAHA takde arr , kiteorangg kann < geng 2 annur > ade pesembahan nyanyi tahuu ! wahh3 ! haha ,
nyanyi lagu ape ? ce teke ~ ce teke ~ ekeke :)

Aishiteru ?
Bruno mars ?
Maher zain ?
Tettttt ! yaaaa ! andaa salah ! eheheh :P

Lagu bahasee arabb bhaiii ! HAHAH ,
lagu lagu tu direka khas olehh my dear ABI yangg hensem ! USTAZ HALIMI :D
HAHA , perasan perasan , hehe :-) ktorangg nyanyi 4 buahh laguu kodd :D segann doehhhh !
hehe , dpe2 tuh semangat gilee tyme practice tady ! tapi tgok la tyme buadd psembahan kt pentass t , KOMFEM sunyi sepi . . ahahah :) mntak2 takmao la gtuhh . hehe ~ Nak tau lagu ape , dengar isnin nie kat pehimpunan . hehe :D

Ituu 1st story taw kawankawan :)
2nd story : bisukk 2 JULAI 2011 , ade sekolahh ganti ! :D haha , pastuu ade program larian 1Malaysia pulakk tu ! :D lari ? bab nie la yg aku lemah nie =.= dahh arr sempot ., besokk alamatnye kne lari ngan inhaler sekali laa =.= tapi takpe ! :D nak menang gak esok ! nak kalahkan sume orang ! HAHA , :D

And besok petang jugak , ade bace kitab kat umah aku , eheheh ituu pon nak cte :P wahhh3 , bia la ! :P
So , kne la tolong2 mak ayah .. Da la mak demam :( hmm , dahhhh3 ! nak tolong mak ! sian mak ! :(
Sooo thats mean sampai sini je la ae ... Semoge anda sume terhibur membace post saye :)
ILOVEYOU ALL ! eehehe , gedikgedik lak :P
baek , baek , baek :)

Assalam ^^